top of page

29.04.2021. Щиро вітаємо вас з міжнародним днем танцю!

Шановні колеги! Співробітники, студенти, учні та вихованці усіх підрозділів Культурно центру «Кияночка» ! Щиро вітаємо вас з міжнародним днем танцю!


29 квітня — день особливий для всіх, хто живе у ритмі танцю. Адже у всьому світі він відзначається як Міжнародний день танцю. Ця дата обрана невипадково. 29 квітня 1727 року народився Жан Жорж Новер – великий французький балетмейстер, реформатор і теоретик хореографічного мистецтва, «батько сучасного балету».

Танець — це більше, ніж слова, він є невід’ємною частиною будь-якої культури, джерелом натхнення для художників, дизайнерів, скульпторів, режисерів театру і кіно. Мистецтво танцю — це загальнолюдське явище, що дарує людям радість. Завдяки йому ми маємо можливість доторкнутися до піднесеного, хвилюючого і чарівного світу мистецтва. Танець — це рух, а рух це життя! Він не знає кордонів, єднає людей всіх континентів планети, стверджуючи життєдайну силу мистецтва, радість відкриття прекрасного і дивовижну енергію творчості.

Танцюйте, розкривайтеся в танці і відкривайте себе для інших. Нехай запальний танець вашого життя не зупиняється ніколи! Від щирого серця бажаю вам міцного здоров`я, творчих успіхів та перемог, приголомшливого почуття ритму , неймовірної пластики, витривалості, ентузіазму і величезної віри в себе в свої можливості! Невичерпної всім сили та енергії, завзяття, поетичної наснаги та можливості відкривати себе у нових напрямках хореографічного мистецтва. Танцюйте на радість собі та оточуючим!


З повагою заслужені працівники

культури України

Галина і Дмитро Кайгородови.

5 переглядів0 коментарів
bottom of page